Financial Lease de Zero SR/F 15.6+ vanaf €322,- p/m

Verkrijgbaar vanaf €24.080,- incl. btw

Altijd de beste deal

Snel en voordelig

Zonder aanbetaling

Persoonlijke service

MOEITELOOS VERMOGEN

De SR/F levert 190 Nm koppel en 110 pk. Met een eenvoudige draai aan het gas leveren de nieuwe ZF75-10 motor en de ZF14.4 lithium-ionaccu toonaangevende prestaties en efficiëntie.

MOEITELOZE CONNECTIE

De SR/F is ‘s werelds eerste volledig “slimme” motorfiets. Cypher III, een aanpasbaar dashboard en de next-generation app van Zero Motorcycles stellen rijder en motorfiets in staat om altijd en overal kritische informatie te communiceren.

MOEITELOZE BEHEERSING

De SR/F met het Cypher III-besturingssysteem van Zero Motorcycles en het Motorcycle Stability Control (MSC) van Bosch combineert kracht met slimheid. Moeiteloos vermogen wordt gecombineerd met intuïtieve bediening, waardoor de nieuwe standaard voor premium prestaties wordt gecreëerd. Een aanpasbare motorfiets en aandrijflijncombinatie die moeiteloos de weg weet bij verschillende wegomstandigheden en terreinen.

Prijzen en beschikbaarheid

Premium*
Nederland € 24.080,-

* de premium modellen zijn uitgevoerd met een Fly-screen, verwarmde handgrepen en aluminium stuuruiteinden, 6kW Onboard Charger.

* exclusief laadkabel

Inclusief btw en aflevering aan de dealer. Zero Utrecht levert af door heel Nederland.

In samenwerking met Motorenleasen.nl kunnen wij een aantrekkelijk Financial Lease voorstel aanbieden voor de zakelijke rijder.

Vraag een offerte aan voor de Zero SR/F 15.6+ Premium

Extra opties (optioneel)

Akkoordverklaring

14 + 11 =