Financial Lease de Zero SR vanaf €265,- p/m

Verkrijgbaar vanaf €19.720,- incl. btw

Altijd de beste deal

Snel en voordelig

Zonder aanbetaling

Persoonlijke service

“Er is geen koppeling, één overbrengingsverhouding en riemaandrijving, waarmee deze gemakkelijk te gebruiken Zero’s tot de stilste straatmotoren behoren die we ooit hebben getest.”

– CYCLE WORLD

Een vloeiende rijervaring.

Verborgen kracht. Aangedreven door de meest geavanceerde technologie zorgt de Z-Force® aandrijflijn voor een katapultstart. Niet schakelen. Een en al koppel. Een soepele acceleratie direct vanuit je pols. De Zero SR is nagenoeg geluidloos, heeft geen uitlaatgassen en geen trillingen. Alles wat je voelt is een ononderbroken, vloeiende rijervaring.

Op zoek naar de Zero motorfiets met het hoogste koppel en de snelste acceleratie? Stap op de Zero SR en trek het asfalt aan flarden terwijl je optrekt.

Tot 6x sneller opladen

De Charge Tank-optie biedt 137 kilometer rijbereik voor de Zero SR voor elk uur opladen wanneer deze is aangesloten op een laadmodus 2 laadstation. Eén kop koffie betekent nu ~50 kilometer extra rijbereik. Of laad het accupakket volledig op in slechts een uur, afhankelijk van de grootte van de accu.

Opladen.
Aan een huishoudelijk stopcontact.

Geen speciale laadapparatuur vereist. Je gewone huishoudelijke stopcontacten zijn nu evenzovele “tankstations” die de energie leveren voor dagelijks rijden, tegen een fractie van de kosten voor benzine. Gewoon’s avonds even aansluiten en de volgende ochtend wegrijden met een volle “tank”.

Rij meer. Minder onderhoud.

Vaarwel duur onderhoud aan de aandrijflijn en nooit meer wachten bij de dealer tot je een ons weegt. Geavanceerd. Eenvoudig. De Z-Force® aandrijflijn elimineert de vettige troep van benzinemotoren. Geen olie, bougies, koppelingen, filters, kettingaanpassingen of dure tune-ups. Integendeel: via een koolstofvezelriem is de motor rechtstreeks gekoppeld aan het achterwiel. Hiermee wordt met slechts één bewegend deel een hoger koppel geleverd dan bij conventionele superbikes.

Altijd vooruitgang. De software voor de Z-Force® aandrijflijn wordt voortdurend verfijnd voor nog betere prestaties. De Zero app biedt gemakkelijke upgrades via je mobiele apparaat.

De elektrische motorfiets met het grootste rijbereik

De Zero S is onze motorfiets met het grootste rijbereik en biedt het grootste rijbereik van alle elektrische productie-motorfietsen waar ook ter wereld. De Zero S is voorzien van een accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. Hoe hoger de accucapaciteit, hoe groter het rijbereik.

Kies het accutype dat het best bij jou past. Rij afstanden van meer dan 350 km in de stad / 175 km op de snelweg met de ZF14.4 accu met de hoogste capaciteit in combinatie met de Power Tank-accessoire (voegt 3,6 kWh accucapaciteit toe). Of bespaar gewicht en krijg extra opbergruimte met de ZF7.2.

Accu

De Z-Force van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De Zero S accu is verkrijgbaar in 2 groottes: ZF7.2 en ZF14.4. Voeg een powertank accessoire toe en krijg 3,6 kWh extra accucapaciteit.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft 5 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers.

Motor

De indrukwekkende Z-Force motor zorgt voor vloeiende overbrenging met een koppel van maximaal 146 Nm en wordt passief gekoeld door de rijwind. Draai de gashendel open voor een enorme acceleratie. Als je het gas dicht draait, wordt er geleidelijk energie teruggevoerd naar de accu.

Geen zware of ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen gedoe. Geen routinematig onderhoud. Dit is de meest efficiente, krachtige en compacte borstelloze motor.

Dashboard

Minimalistisch. Koel blauw lcd-scherm. Het Zero S dashboard geeft je de informatie die je nodig hebt: snelheid, accustatus, vermogensoutput, geselecteerd prestatieprofiel, geschatte oplaadtijd. Synchroniseer met je smartphone voor een scundair en aanpasbaar dashboard of gedetailleerde rijstatistieken

Ophanging

Zero heeft samengewerkt met Showa om een soepele vering te ontwikkelen met superieure demping bij kleine oneffenheden en een voorspelbaar gedrag bij zwaardere stoten. Het gehele dempingssysteem kan volledig en gemakkelijk worden versteld voor een soepele rit door de stad of over je favoriete achterafweggetjes.

Wielen en banden

Superieur rijgedrag in bochten. De Pirelli Diablo Rosso II banden zijn gemonteerd op stijlvolle gegoten lichtmetalen velgen voor een systeem met maximale grip. Een holle vooras verlaagt verder het onafgeveerde gewicht voor een betere handling.

Remmen

Met het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) rem je zelfverzekerd. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

Directe aandrijving

Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijk gedoe. Ga vloeiend en razendsnel naar snelheden van meer dan 160 km/h terwijl elektrische energie wordt efficient omgezet in pure stuwkracht. De Zero S heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is rechtstreeks gekoppeld aan het achterwiel met een onderhoudsvrije koolstofvezelriem.

Standaard oplaadpoort

Makkelijk en subtiel. De standaard oplaadpoort is onopvallend aangebracht. Met een lichtgewicht kabel verbindt je onboard gemakkelijk met elk huishoudelijk stopcontact. Er is geen extra oplaadapparaat vereist.

De tank

Geen enkele motorfiets “tank” is veelzijdiger. De standaard Zero S tank is uitgerust met een ruime afsluitbare opbergruimte. Toch meer geinteresseerd in sneller opladen of een groter rijbereik? Verwissel de standaard tank dan voor de Charge Tank-optie of het Power Tank-accessoire.

De Zero SR is verkrijgbaar

vanaf € 19.720,- incl. BTW

Accu

ZF14.4: 

€ 19.720,-

Opties 

Powertank: 

+ € 4.119,00

Chargetank: 

+ € 3.630,00

Vraag een offerte aan voor de Zero SR

Akkoordverklaring

7 + 7 =