Financial Lease de Zero DS vanaf €233,- p/m

Verkrijgbaar vanaf €17.330,- incl. btw

Altijd de beste deal

Snel en voordelig

Zonder aanbetaling

Persoonlijke service

Powerful Versatility

Atletisch, krachtig en klaar voor elke uitdaging. Rij op elk terrein, van het aan gort gereden wegdek in de stad tot achterafweggetjes vol kuilen en stenen op het platteland. Dankzij de dominerende rijhouding van de Zero DS, de lange veerwegen en de terreinbanden kun je met deze machine gaan en staan waar je wilt en door het uitstekende zicht vanaf het hoge zadel flits je gemakkelijk door druk stadsverkeer. Beleef je wereld opnieuw met naadloze, stille en pure dual-sport aandrijving.

“Elektrisch motorrijden heeft de laatste tijd een enorme sprong voorwaarts gemaakt.”

– JALOPNIK

Beestachtig koppel

Zero DS levert bijna onhoorbaar een ontstellend koppel tot maximaal 146 Nm. Dit is meer dan welke conventionele 1000 cc productiemotorfiets ook. Draai de gashendel open om je te laten lanceren door deze stille kracht, benzinemotorfietsen hebben gewoon het nakijken.

Geen schakelen, trillingen en stank. Met de toonaangevende Z-Force® aandrijflijn verloopt een avontuurlijke rit moeiteloos en je motorfiets lijkt geruisloos op te gaan in de wereld om je heen.

Altijd gereed

Van perfect asfalt naar een grindpad? Geen probleem. Verander met een druk op de knop het prestatieprofiel voor maximale beheersing op elke ondergrond. De Zero DS is voorgeprogrammeerd met de modi Eco of Sport en kan worden aangepast met de Zero Motorcycles app. De app geeft je ook een rijstatistiek van je rit.

Tot 6x sneller opladen

Geniet van je lunch en drink koffie terwijl je Zero wordt opgeladen. Leef je leven en voeg tot 152 kilometer rijbereik toe per uur oplaadtijd. De Charge Tank-optie is geschikt voor laadmodus 2 (220 V) laadstations en biedt tot 6x sneller opladen dan met een standaard stopcontact. Afhankelijk van de accu wordt de oplaadduur verkort tot slechts een uur.

Opladen.
Aan een huishoudelijk stopcontact.

Geen speciale laadapparatuur vereist. Je gewone huishoudelijke stopcontacten zijn nu evenzovele “tankstations” die de energie leveren voor dagelijks rijden, tegen een fractie van de kosten voor benzine. Gewoon’s avonds even aansluiten en de volgende ochtend wegrijden met een volle “tank”.

Trek de stekker uit het onderhoud

De Zero biedt ongekende off-road capaciteiten voor maximaal rijgenot in het terrein. Na afloop van je avontuur moet je de Zero DS alleen nog aansluiten op het stopcontact. En daarbij hoef je geen verstopte filters of vuile olie te vervangen. De Z-Force® aandrijflijn maakt korte metten met het geknoei met fossiele brandstoffen, olie verversen en de vervanging van bougies, koppelingen en filters want er is maar één bewegend onderdeel. De enorme acceleratie van de Zero DS wordt overgebracht door een koolstofvezelriem die het achterwiel direct met de motor verbindt. Kettingonderhoud is een ding van het verleden.

De Z-Force® aandrijflijn van Zero wordt voortdurend verder ontwikkeld met software-updates voor prestatieverbeteringen. Deze updates ontvang je via de Zero app en ze worden direct vanaf je mobiele apparaat naar de motorfiets gedownload.

Accutechnologie voor een enorm rijbereik

De Zero DS is voorzien van een accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. Met meer dan 10 jaar intensieve off-road ervaring biedt de Z-Force® accu volop betrouwbare kracht om je naar je bestemming te brengen.

Kies het accutype dat het best bij jou past. Rij tot 328 km in de stad en tot 156 km op de snelweg met de 18 kWh accu en het Power Tank-accessoire voor de ZF14.4.

Accu

De Z-Force van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De Zero DS accu is verkrijgbaar in 1 grootte: namelijk de ZF14.4. Voeg een powertank accessoire toe en krijg 3,6 kWh extra accucapaciteit.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft 5 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers.

Motor

De indrukwekkende Z-Force motor zorgt voor vloeiende overbrenging met een koppel van maximaal 146 Nm en wordt passief gekoeld door de rijwind. Draai de gashendel open voor een enorme acceleratie. Als je het gas dicht draait, wordt er geleidelijk energie teruggevoerd naar de accu.

Geen zware of ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen gedoe. Geen routinematig onderhoud. Dit is de meest efficiente, krachtige en compacte borstelloze motor.

Dashboard

Minimalistisch. Koel blauw lcd-scherm. Het dashboard van de Zero DSR geeft je op een cool blauw verlicht LCD-display alle informatie die je nodig hebt: snelheid, accustatus, vermogensoutput, geselecteerd prestatieprofiel, geschatte oplaadtijd. Synchroniseer met je smartphone voor een scundair en aanpasbaar dashboard of gedetailleerde rijstatistieken

Ophanging

De speciaal getunede vering van Showa geeft de Zero DS een veerweg van 178 mm voor een comfortabele rit op vrijwel elk terrein. Het gehele dempingssysteem kan volledig en gemakkelijk worden versteld voor een soepele rit door de stad of je favoriete landweg.

Wielen en banden

Met de Zero DS rijd je zelfverzekerd over bochtig asfalt of onverharde landwegen want de Pirelli MT-60 banden bieden superieure tractie , duurzaamheid en uitstekende handling. De banden zijn gemonteerd op duurzame gegoten lichtmetalen velgen en de holle vooras verlaagt het onafgeveerde gewicht voor een betere handling.

Remmen

Met het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) rem je zelfverzekerd. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

Directe aandrijving

Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijk gedoe. Ga vloeiend en razendsnel naar snelheden van meer dan 155 km/h met bijna pure efficientie, terwijl elektrische energie geruisloos wordt omgezet stuwkracht. De Zero DS heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is rechtstreeks gekoppeld aan het achterwiel met een onderhoudsvrije koolstofvezelriem.

Onboard acculader

Er is geen extra oplaadapparaat vereist. De standaard 1,3 kW acculader kan met elk huishoudelijk stopcontact wordne gebruikt. De oplader kan in combinatie met het off-board Quick Charger-accessoire en/of de Charge Tank-optie worden gebruyikt voor een versnelde oplaadtijd.

De tank

De standaard Zero DS “tank” is voorzien van een ruime en afsluitbare opslagruimte, pefect voor het opbergen van persoonlijke items zoals mobiele telefoons, een portemonnee of handschoenen. Voorkeur voor sneller laden of groter rijbereik? Verwissel de standaard tank voor de Charge Tank-optie voor 6x sneller opladen of gebruik een Power Tnak-accessoire die zorgt voor 3,6 kWh extra accuvermogen.

Uitvoeringen

De Zero DS is verkrijgbaar met de prestaties, het rijbereik en de oplaadmogelijkheden passend bij jouw dagelijkse ritten. Elke configuratie is compatibel met de Charge Tank-optie of het Power Tank-accessoire. Voeg een Charge Tank toe en laad de accu in 1 tot 2 uur (afhankelijk van de accugrootte). Maximaal rijbereik nodig? De Power Tank voegt ongeveer 65 km rijbereik in de stad toe of 30 km op de snelweg.

Zero DS ZF14.4 11kW is verkrijgbaar vanaf

€17.330,- incl. btw.

Optioneel: snellader voor € 835,-

Vraag een offerte aan voor een Zero DS

Akkoordverklaring

1 + 1 =