Financial Lease de Zero FX ZF7.2 vanaf €148,- p/m

Verkrijgbaar vanaf €13.370,- incl. btw

Altijd de beste deal

Snel en voordelig

Zonder aanbetaling

Persoonlijke service

“De acceleratie is raketachtig en verloopt plotseling, stil en intens. Met de FX schiet je door het verkeer als met een stealthfighter.”

– LA TIMES

Woest en gretig op het circuit

Altijd startklaar en altijd in de juiste versnelling, zonder krachtverlies door te moeten schakelen. De Z-Force® 75-5 motor van de Zero FX produceert een denderend 106 Nm koppel, waardoor deze compacte dual-sport oppermachtig is met superieure flexibiliteit. Rij zonder herrie over het parcours met continue krachtoverbrenging. Geef een knipoog naar de afgeslagen of sputterende benzineverbranders terwijl jij moeiteloos navigeert door het terrein.

En zelfs remmen is geen verspilling, want met jouw hand aan de remhendel brengt het regeneratieve remsysteem energie terug naar de accu.

Afgestemd op jouw rit

Van perfect asfalt naar een grindweggetje? Geen probleem. Verander met een druk op de knop het prestatieprofiel voor maximale beheersing op elke ondergrond. De Zero FX is voorgeprogrammeerd met de modi Eco of Sport en de prestaties kunnen geheel worden aangepast met de Zero Motorcycles app, waarop je ook de rijstatistiek van je rit kan zien.

Opladen. Doodgewoon.

Begin de dag klaar om te rijden, met een “volle tank”, elke dag. Geen duur oplaadstation vereist. Een gewoon 220V huishoudelijk stopcontact is alles wat je nodig hebt bij gebruik van de ingebouwde 650-watt oplader van de Zero FX. Elk stopcontact is voortaan een “tankstation”.

Wil je nog sneller kunnen opladen? Met ons Quick Charger-accessoire verkort je de oplaadtijd met meer dan 60%.

Rijden met minimaal onderhoud

Gebouwd voor rijavonturen en zorgeloos motorrijden. Vergeet het geknoei met olie verversen, verstopte luchtfilters, vette bougies, tijdrovende tune-ups en onderhoud aan een vette ketting. De motor van de Zero FX is volkomen dicht. De motor heeft slechts één bewegend deel voor directe krachtcontrole, doorgegeven vanaf je hand aan de gasgreep naar het achterwiel. Daar wordt al het vermogen op overgebracht via een superefficiënte koolstofvezelriem. Rij meer en makkelijker.

De geavanceerde accuconfiguratie van de Zero FX heeft celtechnologie die even lang mee gaat als de motorfiets zelf, met vijf jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers.

Verruim je uithoudingsvermogen.

Domineer op straat of pak een achterafweggetje. Verleg je grenzen en rij tot je uithoudingsvermogen er de brui aan geeft. De meeste Zero FX motorrijders bereiken hun eigen grenzen nog voordat de accu leeg is. De continue verbeteringen aan de Z-Force® aandrijflijn zijn doorgedrongen tot het hart van de Zero FX met een accu met het hoogste vermogen en de hoogste energiedichtheid in de industrie. De Zero FX produceert met één acculading een indrukwekkend rijbereik van 146 km in de stad.

Dashboard

Minimalistisch. Koel blauw lcd-scherm. Het Zero FX dashboard geeft je de informatie die je nodig hebt: snelheid, accustatus, vermogensoutput, geselecteerd prestatieprofiel, geschatte oplaadtijd. Synchroniseer met je smartphone voor een scundair en aanpasbaar dashboard of gedetailleerde rijstatistieken

Accu

De Z-Force van Zero Motorcycles is de accu met het hoogste vermogen en energiedichtheid in de EV-industrie. De ZF7.2 biedt een maximale accucapaciteit van 7.2 kWh en heeft een rijbereik tot 146 km bij stadsgebruik.

De accu is ontworpen voor een lange levensduur en heeft 5 jaar garantie, ongeacht het aantal kilometers.

Front

Het unieke front van de Zero FX is voorzien van Twin Projector lichten met een geintegreerd fly-screen, optimaal passend binnen de visuele blik van een motorfiets met een scherpe styling.

Ophanging

Met de speicaal getunede Showa ophanging is de Zero FX robuust genoeg om grillige paden en met stennen bezaaid terrein de baas te zijn, terwijl door de veerwegen van 218 mm voor en 227 mm achter je rit comfortabel blijft.

Wielen en banden

Een groot 21-inch voorwiel garandeert dat de Zero FX moeiteloos over en door hobbels en kuilen rijdt. Dankzij de high-performance Pirelli Scorpion MT-90 banden vindt de Zero FX moeiteloos zijn weg door zanderig en rotsachtig terrein en op asvalt.

Motor

De Zero FX motor produceert tot 106 Nm koppel. De luchtgekoelde Interior Permanent Magnet (IPM) motor levert indrukwekkende prestaties en felle acceleratie en werkt in combinatie met het regeneratieve remsysteem voor terugwinning van energie.

Geen zware of ingewikkelde of dure vloeistofkoeling. Geen gedoe. Geen routinematig onderhoud. Dit is de meest efficiente, krachtige en compacte borstelloze motor.

Remmen

Met het Bosch antiblokkeersysteem (ABS) rem je zelfverzekerd. Het systeem is getest voor bijna elke situatie en optimaliseert de vertraging bij hard remmen. De remmen worden bediend via remhendels die kunnen worden aangepast voor de beste ergonomie. Het ABS-systeem kan in of uit worden geschakeld door de motorrijder.

Directe aandrijving

Vergeet koppelingen, tandwielen, schakelen, kettingen en alle bijbehorende moeilijk gedoe. Soepel en makkelijk efficient accelereren, terwijl de elektrische energie transformeert in pure aandrijfkracht. De Zero FX heeft directe aandrijving. De state-of-the-art motor is rechtstreeks gekoppeld aan het achterwiel met een onderhoudsvrije koolstofvezelriem.

Onboard acculader

De Zero FX heeft een onopvallend ingebouwde 650 W oplader die kan worden aangesloten op een huishoudelijk stopcontact. De oplaadtijd kan worden verkort door gebruik te maken van een optionele Quick Charger.

Frame

Het robuuste frame is gemaakt van vliegtuigaluminium en is in de laatste 10 jaar tot in perfectie geoptimaliseerd. Het frame is nauw verwant aan eerdere motorcross-motorfietsen van Zero Motorcycles; de sterkte-gewicht verhouding is optimaal en maakt dit frame tot de perfecte match voor adrenalinepompende acceleratie van Z-Force aandrijflijn.

Zero FX ZF7.2 is verkrijgbaar vanaf

€ 13.370,- incl. btw.

+ verwijderingsbijdrage a € 100,- voor de accu.

Optioneel: snellader voor € 835,-

Vraag een offerte aan voor de Zero FX

Akkoordverklaring

4 + 4 =